toprejser

Engergisektorspeciale

Vi ved noget om energisektoren! Special priser til energisektoren findes også eksklusivt på vores Business Online Travel Pro

Eksperter i energisektoren

Vi ved noget om energisektoren! Få special priser til energisektoren.

Top Rejser har igennem mange år specialiseret sig i skræddersyede rejseløsninger til sømands og offshore rejsende samt rejsende til projekter vedr. vedvarende energi, herunder for eks. vindmølleprojekter. 

Udover at vi har top erfarne medarbejdere, er vi, som noget helt særligt, i stand til at tilbyde de rabatterede energy-, wind-, offshore- og sømandspriser, der bliver tilbudt til denne sektor, fra en bred vifte af forskellige flyselskaber, til direkte selvbooking for dig i vores online booking system. 

Online booking systemet er, ligesom vores 24/7 vagtordning, tilgængelig døgnet rundt, alle årets dage. Det betyder for dig, som kunde, hurtigere ekspedition og lavere udgifter, da du ikke behøver igennem en rejserådgiver for at få adgang til specialpriser som bliver tilbudt til netop din branche.  

Vi, hos Top Rejser, er overbeviste om, at har du ikke online adgang til disse specialpriser i dag, så kan vi med garanti være med til at reducere dine rejseudgifter for dig og din virksomhed.

Fordele ved TopRejsers som samarbejdspartner:

Har du brug for hjælp eller ønsker du at høre mere om dine muligheder? Vi er altid klar til at hjælpe dig.

Kontakt Christian Bøjsen, tlf. 73642415, hvis du vil høre mere.